Thursday, August 11, 2011

saya nak dudel free!




Cik Doodleliciuos ,

Saya ni seorang yg jujur, sy tak pandai nak hipokrit..kalau benda tak cantik sy akan ckp jer tak cantik..dan juga sebaliknya..sy nk bg tahu cik dooddlelicious nih..ikhlas dari hati...dah lama saya pendam perasaan, dah tak tertahan rasanya..rasa mcm nak nangis pun ada..nk marah pun ada..mcm2 ada.rasa macam nak gigit-gigit jer ..eeee geram...grrrr...
ni sy nak bg tahu  cik doodlelicious ..
dudel yg cik doodlelicious tu COMELLL SGT tau...
sy rasa nak nangis tengok dudel COMEL bangat itu
sy rasa nak marah tgk dudel COMEL itu..
sy rasa nak gigit-gigit jer dudel COMEL itu...
pendek kata, kenapa u selalu buat dudel yg COMEL gila tahap dewa eh??
'

'

ok dah...sape nk dudel comel sila la klik kt banner kat atas tuh!




2 comments:

DoodleLicious said...

Hye mama ..

thanks ye join..
ouchhh, jangan lah geget2

insyaallah every month sy akan offer dudel free

so, keep in touch ya ^^

ayu.suhada said...

akak..hihi..skang kan mmg ramai gler da offer psal doodle ni tau..syu xthu pun..bru ni syu de follow blog swg ni..doodle die wat pun..cuteeeeee gler2 kak!! seyez tau...blog die pun cantik n pnuh dgn doodle....santik sgttt..skng kaf fb pun sbuk2 nak ltak doodle as a DP! auwww..truja! hehe..