Thursday, August 4, 2011

Doodle ! thanks nieza..

Dapat doodle ni dari NIEZA, my best fren masa UKM dulu..thanks nieza..yg paling hepi sb dpt menang teka teki dari nieza..dapat header yg ada gambar doodle..huhu..dah lama tak bertukar header...nantikan kemunculan header baru saya hasil idea kreatif nieza...

tq nieza


 

cantikkan doodle?dah lama teringin doodle mcm ni..tp tak pandai nak buat...

8 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cantik....

shikin, kita nak beli produk tu la...nk cuba try pakai..ok ke tak ngan muka..huhu

mamashikin said...

rose,
awk preknan kan?better tgu lpas pregnant...sb biasanya org peknan kulit sensitif tau...

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

camno nk buat.. details lom kasi lg... huhu.. ;p

mamashikin said...

nti aku bg komen kat shoutbox mu

IDAZS said...

cute

e.l.i.z.@ said...

ooo doodle ko namo gotu hihi darak keli taktahu hihihi

~izan~ said...

cantik,siap pakai tudung corak2 butterfly lg =)

missina said...

haii bile le nak dpt doodle cmni,,kiutt jer,,huhu,,nak lukis tk andai,,her,,neway nice blog,,suke bc blog yg lebh kurg sebaya ni kan,,hehe,btw follow here,,