Wednesday, June 8, 2011

Testimoni dari tuan punya blogshop pula

Ramai yg call saya, sms dan email bertanyakan samaada sy dan lina mmg guna/pakai ker produk yg kitaorang jual tu..iaitu Chahaya whitening. Honestly, kami dah 2 tahun menggunakan chahaya whitening..cuma sy ni jenis yg tak bermake-up sgt..so selalu skip bahagian tertentu. Contohnya hr ni sy skip cream, esok skip toner.,tapi tetap pakai la .sy juga ada mencuba beberapa produk lain yg sebelum ni dah di publish dlm blog ni, tapi produk ini juga menjadi pilihan.

Memangla muka sy tak de masalah jerawat tapi sy mempunyai masalah jeragat,bintik hitam dan kusam. Dan setelah sy gunakan produk ni Alhamdulillah hampir 70% masalah selesai..nak cakap totally hilang sy punya tidak lah sb jeragat sy ni mmg keturunan, dari mak hingga ke nenek semua muka berjeragat. Tapi kulit muka sy dah flawless dan glowing jer..hehehe.


ni gambar kitaorg masa kursus BTN 2 thn lepas, SEBELUM kami menggunakan produk chahaya whitening


gambar saya, lina SELEPAS guna produk chahaya whitening

Semua gambar di atas tak edit pun, gambar first sy tak pakai make-up pun..just letak cream chahaya whitening ngn bedak silky girl saja..yg kedua pun sama, cuma effect kamera nphone.Macam mana??hehee..nk kata entri iklan pun iya juga nih..sambil menyelam sambil minum air..oh ya, gambar ni sy br amik minggu lepas ye..hehehe.

Apa pun, terima kasih bg yang dah email, sms bertanyakan produk ini. Harap semuanya berpuas hati setelah sy publish testimoni sy sendiri. Bagi yg belum intai-intai blogsop sy boleh la yer singgah ker

MYSHOP2U .

6 comments:

LYAfrina said...

makin cantik & berseri..

~izan~ said...

dua2 memang dah sedia cantik,pakai brg yg serasi lagi la cantik =D

LYAfrina said...

shikin..lya guna nikon...
tp kalo kamera biasa pon blh jd cantik aper.. just edit skit j tone dia kat adobe photoshope... tp tmpat y paling senang nk edit guna software photoscape la.. download j dr internet...

Sarah Syazwani said...

mungkin org x caya sebab x cuba lg kot..shikin pun dah makin cantik..sy pun br pakai beberapa bulan adala nampak perubahan sikit2..benda mcm ni kene byk sabar kalau nk cantik

mYsH0p said...

sarah, hehhe..biasa la, klu kita yg jd cust pun mesti nk tnya jugakkan..oh awk pun pakai gak yer..ok sama2 nntikan perubahanya.

Owner: Zee.zazzy said...

price brape ni sis?