Thursday, May 19, 2011

semalam i tido lena *ngee*

ini entry on behalf adik ipar i.., request dr dia utk buat entri ini khas utk ceweknyer yg jauhhhh di mata...heee.




you..thanks yer kejutan yg u bagi tuh..i mmg2 terkejut smpai i tido lena smlm..i ingat kan u nk kasi shoe ker, shirt ker..i pad ker..hehehhe..rupa-rupanya u kasi i teddy bear bakal anak kite nnti..ohhh bakal anak..sweetnyer u....i nak kasi dia nama la u..siti norhaliza, kita panggil dia cici la u..smlm i dah tak tido dah ngn bantal pisang kak ipar i bg tuh..i tido peluk cici jer you..sedapnyer bau u..best nyer klu dpt peluk u juga..eh eh astagfirullahalazim, tak.. sedapnyer peluk cici yg ada bau u tuh..i sanggup keluar dlm hujan amik parcel tuh u..terharunya i, eh apsal i nk terharu?u la kan patut terharu...heeee. i syg u lebih wp u bg i cici comel ni..takpe yg pnting u lg comel tau dr cici nih..bila i kat oversea nnti, i nk bwk cici ni sama tau...ok lah u, i nk simpan cici nih elok2...nti anak sdara i mat kerempeng tuh main plak...okey you..i love you..




p/s- hehehhe..mat labu suh tulis i love you jer..yg lain-lain tu extra jer..hehhehe. Tu sbnarnya kejutan gurlfren dia...suka sgt smpai suh masuk blog..hehhehe, saja suka-suka hari khamis. wb pun, gurlfren dia sgt sweet tau kasi teddy bear nih...hehehe. jgn marah syu!

8 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

pewww shikin ...adik you to conpom tangkap pelok sakan bear dye tu...sweet gak kan lelaki lak yang dpat...ahahaha

mamashikin said...

hahahha..tu la pasal...lelaki dpt bear!!hehhhee...senyum memanjang jer...anak sedara nk main pun tak bagi...

mamalieyna said...

memang sweet...comel sungguh couple ni..ihiks..~

ayu.suhada said...

Assalamualaikum..kak shikin!! hehehehe.malunyaaaa..ahahah..terkejut sy bca entry akak tauu..unxpected! ngeee..btw,thank you so much kak..o/b mat labu tuk entry ni...^_^ love u!klakarnye sy bcaaa..hahha.maluuuu..xoxo! tu la kak..kotak je bsar kaann...brg seciput je..tu je yg mmpu bg so far..nak bli ipad..huhu.kna smpan duit dlu..ahaha..sngaja je sy bg mat labu present yg annoying tu...ngee.so cuteee..nme bear2 tu cici! pndai akak create cte..i like! muahxx to u..xoxo..heheh..bye kak ikin..thanks a lot..heheh

LYAfrina said...

HEHEHHEE..
SWEETNYERRRRR:-)

TERSENGIH PANJANG DPT TEDDY BEAR...
MSTI TERHARUNYA GF DIA

~izan~ said...

uishh bagus ada kakak ipar kaki ngarang ni hehe..sweet.. =D

mamashikin said...

SYU- hehhehe...saje ah ni akak boring!

mamashikin said...

lya- tersengih mcm kerang busuk..abang long pun tumpang sama daa...

kak izan- hehhee..saje kenakan diorang..