Monday, March 28, 2011

Breakfast free kat Mc Donald,cepat ..sebelum 31 mac !!



Eh korang, dah pergi dah breakfast free kat Mc D?erm..tp takde la free sgt pun, tp kira okey la. Bayar utk air jer, pastu dapat 2 pax of  breakfast. Sgt berbaloi..tunjuk kupon jer. Nak dpt kan kupon tu kat mana? *mesti korang tanya soklan ni* kalau korang baca paper, ada kt dalam paper harian metro rasanya...tp kalau mls..potostat jer kupon kat atas tu yer! hitam putih pun diterima ok..tp klik la bg besar sket..

 Ni la yang free, .total kita org bayar lebih kurang rm12 utk 4 cwn air pastu dpt 4 pax breakfast mcm ni.
Kami amik 4 pax, utk 2 kupon...erm abang long, kalo fastfood macam ni suka la dia

 Oh adik, maman jugak ek....mama lupa bwk biskut adik..maman  jer la dik, tp adik maman telur ajer.
oh ini pemegang kunci saya..kunci syurga..heeee..mak saya la..

Tapi.....sebelum 31 mac jer tau.. ada lg beberapa hari...korang leh tukar kupon tuh dr kul 4 pg sampai kul 11 saje yer...alah 11.05 boleh?nehi..lewat 1 minit pun takleh...hehehe.Ok selamat bekerja semua!

3 comments:

Fieza79 said...

mcm best je mkn free ni...
nnt la kalau terasa nk bekpes free dtg sini balik hehee...

mamalieyna said...

makan free mmg best..hehe..

31 mac je, hu tak lama dh nak habisnye..

mamashikin said...

kak fieza,kak iena- cpt pergi Mc D skrg!!hehhe