Monday, January 24, 2011

short update,tapi bergambar

Huh sedikit kesibukan minggu ini. Nak prepare for audit ISO. Eh tak boleh ker kalau takde ISO?nk update blog pun tak sempat..hahaha. Tapi sape suh curi masa kerja untuk update blog kan??

Sebab takde idea sgt nak buat entri pasal apa, so layan jer la gambar anak-anak saya. Yang sorang dah umur 3 thn setengah tp lebih manja dr adiknya.Pantang di usik, terus menangis.ISh abang long.. Si adik pula dah masuk 7 bulan, dan berat pun 7.5 kg. Huh tak larat mama nak dukung adik. Yang ketiga pula..eh  mana ada yg ketiga..itu projek tahun depan okey!


 Ya



Gambar-gambar kat atas tu di ambil masa diaorang main kat playground kat Taman Indera Mahkota, SUK. Kita orang selalu dtg sini sb kat sini ada ketepi dan splash water. Bayar RM2 dah boleh main air sampai puas dan RM2 juga boleh naik ketepi. Berbaloi baloi kan?Tp on that day kitaorang tak masuk splash water la sb abang long selsema.

Ok.itu saja untuk short update kali ni. Ada banyak keje yang menunggu. Tapi blogwalking tetap on ajer..heheh. Thanks yer kpd yg sudi jenguk dan tinggalkan komen.

6 comments:

wahida said...

7 bulan = 7.5 kg? wow!! anak saya si adik tu dah nak masuk 2 tahun pun baru 11 kg...huhu..susah betul suh makan...

**sHiKinn** said...

wahida, anak awk sama ngn anak sy yg sulung..dah 3 thn tp 11 kg ajer..nk bg mkn berkejar2..

Fieza79 said...

janji ber update kan...

bila projek nk jalan tuu...wahh dh siap plan tuu...

LYAfrina said...

WAHH... AWL2 TAHUN DH KENA AUDIT...
PALING X SYOKK TIME AUDIT.. SIBUK J.

Puan nadxoxo said...

Adik kacau abg, abg nanges? Hehe..Takpelah mesti rapat 2 org tu nanti kan :D

Sarah Syazwani said...

tembammnyer adikk..mmg x larat..bertambah kecikla mamanyer