Thursday, December 16, 2010

kalau begini setiap hari kan bagus

Kalau begini setiap hari kan bagus..Tapi kalau begini setiap hari confirm ah setiap hari pun makan meggi.Eh apa kaitan..

Tak sebenarnya tak tau dah nk update cerita apa kt blog cinonet nih,alang-alang minggu lepas ada amik gambar org tgh belai 'my power of dream',sy upload ajer kat sini.Sb nya sy ni susah sgt tau nk basuh kete,nk hantar kat kedai malas..nak basuh sendiri pun malas..yg sy tahu,drive ajer..yang ni pun sb kucing jiran kencing atas kereta..atas bumbung..giler hancing,eh bukan hancing gila

adeh..nasib baik la jiran saya ada anak yg hensem,kalo tak sure ah aku suh abang long pergi kencing kt kete dia pula.Eh tak ah,sy tak sekeji itu..sb jiran sy semua baik hati.Tanpa mereka,tak de la makanan enak-enak di bawah saji kat umah.Dia orang kalau masak lebih, sure ah dtg hantar makanan kat umah..kadang-kadang kte org tak masak pun tengahari..sb jiran dah pesan,jgn masak..nanti dia akan hantar makanan..

kepada jiran-jiran saya.SAYA SGT SYG KAMU SEMUA! Paling syg yg ada anak bujang hensem tu la..eh..





OK.ini saja ceritanya..BYE.SELAMAT BEKERJA!

5 comments:

LYaFRINA said...

cam suami lya suka bsuh sendiri.. kdg2 j pergi y express tu..

**sHiKinn** said...

oh rajin dia basuhh sendiri..untung dpt suami rajin,tp suami sy pun rajin juga..rajin hantar kedai..hhaha

Fieza79 said...

kfieza plak..kete kfieza yg selalu pakai...tp bab2 basuh tu bg en somi la..hehee marah dia tau...

mek da ©™ said...

suami mek da plak kdg malas nk basuh sendiri smapai kena bebel hehhe

wahida said...

keta saya pun dah lama x basuh....huwaaaa!! dasar pemalas kan kiteorg?