Thursday, October 21, 2010

thanks semua!

19.10.83
my birthday..ehee i am turning 27 now.dah tua anak pun dah dua!
thanks pada semua kwn2 yg sms,wall posting in fb,call..kamu semua buat sy senyum dr pg sampai mlm..sampai tak lena tido..
tambah senyum bila si anak kesayangan abang long siap nyanyi lagu happy birthday lg utk mama nya ini..
dannnn..
bertambah lg senyuman ini apabila my laling sy sponsor breakfast,lunch, dan dinner..OHH itu dah cukup romantik bg sy..wp biasa saja bg org lain.
my laling sanggup batalkan kelasnyer demi menemani isteri sepanjang hari..ehee..thanks laling!!
susah nk ajak suami sendiri dating sepanjang hari...ehee..sb suami sy tak seperti suami kamu2 semua,wp begitu sy sayang suami sy..(eh tetibe pulak)..

p/s-laling,sy syg kamu banyakk..banyakk umpama rambut di kepala mu itu!!

8 comments:

mrs.spicy said...

27 mude lagi la~

Hanis MY said...

happy belated birthday...dpt sambut dgn hubby adalah sgt bermakna kan?

MAMASYAZA said...

wow....27 tu muda lagikkk...akak ni dah 36 pun. apapun happy belated birthday to shikin, semoga sentiasa berbahagia dikelilingi insan2 tersayang

**sHiKinn** said...

mrs spicy- heh dah tak muda dah..nk masuk 30 an dah..waaa..

**sHiKinn** said...

hanis- thanks hanis.. a ah dpt sambut ngn suami mmg membahagiakan..hahaha:=)

**sHiKinn** said...

mamasyaza- wp akak dah 36 tp masih cun tau..mcm 26..ehee..thanks!

[-suziey-] said...

happy belated besday shikin..sori lmbt wish..may all the happiness in the world will be urs..insyaAllah :)

**sHiKinn** said...

kak suziey-thanks..