Wednesday, September 22, 2010

hari raya 2010

huh dah bersawang yer blog..lama tak update,gmbar raya dah ada cuma perlukan masa utk upload dlm blog.Minggu pertama bekerja agak la kesibukan..tp sbnarnya takde la sibuk mana pun..sajer2 berlagak sibuk depan bos sb rasa mcm bersalah haku amik cuti lama..

ok.layan gambar dulu la.











wp family tak besar tp raya agak meriah juga. mana taknya pagi2 lagi dah dgr tangisan kanak2.heh, sape lg kalo bukan abang long ngn nazra nak siapkan diorang punya la bising satu umah.Abang long merengek tak mau mandi..nazra pun sama.Adoi..sib baik hari raya.mama maafkan.

selepas smyg raya aktiviti singgah menyinggah umah saudara mara pun bermula.kita owg buat jadual..mana ada mknan best singgah dulu..ngeh ngeh ngeh.nazra ngn abang long tadah poket jer utk duit raya..yg plg banyak nazra la, owg lain dpt duit colour green..adik nazra dpt colour red sokmo.bagus nazra!! tahun depan boleh beranak lg..eh,apa kaitan??

Banyak lg gmbar raya, coming soon..itu pun kalo rajin upload..SELAMAT HARI RAYA SEMUA!!

4 comments:

mamalieyna said...

sweetnye warna tema...sukee...! ^_^

syok eh raya tahun ni, btmbh sorang ahli !

**sHiKinn** said...

sbnarnya ni baju raya sy tahun lepas, tak sempat pakai..simpan dlm almari..kebetulan thn ni baju raya yg diidamkan tak jadi,so amik jer yg mana ada..abang long ngn laling ikut ajer..ehee

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ehehe..sonot kan tgk org pakai baju kaler maler..
oooo..buat hal tamo mandi ye
sib baik rafiq mmg suka mandi
sejuk2 pon suka gak mandi..ehehe

leh la tambah lagi sorang nanti
dpt kaler biru ijo2 la..RM50 latu ..ehehe

**sHiKinn** said...

oh rafiq mmg suka mandi eh..kalo gitu senang la nak uruskan..abang long kalo mama tak bising2 dulu, tak sah..susah sgt nk mandi tp kalo dah ada dalam bilik air susah pula nak kuar..adoi..