Saturday, August 7, 2010

laptop@pc anda boy ker girl??

ingat manusia jer ker ada jantina..laptop/pc pun ada..ngeh ngeh ngeh..
ok kalo sesaper berminat nak tahu bleh follow nih..kalo dah tahu tak payah buat okey!!
simple ajer

buka "notepad", tulis CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"
pastu save as i love you.vbs , pastu tutup file tu dan double click file tu
anda akan terdengar bunyi "i love you"

hehehe..girl ke boy??
laptop sy boy..suara macho lg..ngeh ngeh ngeh

9 comments:

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ said...

hahahaha... laptop aku kuor sore macho gitu...wakakakaa

**sHiKinn** said...

niza- lucu deh..laptop aku pun macho..

MrS. F!zA said...

hahaha takut nya nk try.. kang dia ckp lain plk :p

nieda said...

salam kenal...
menarik dan tertarik..nak minta izin copy paste kt blog saya ye??

laptop i suara perempuan..heheh

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

salam shikin

sy mmg ambil supplement dan ia sangat membantu dlm mengekalkan air susu
dia tak banyakkan air susu but, MENGEKALKAN susu agar sentiasa ade n mencukupi

pam tak menjanjikan susu tu meriah atau tak, tapi pam mahal spt FS adalah satu kelebihan.
sy hanya guna avent manual..
FS tu menjadi idaman gak..tungguade rezeki lebih nanti baru lehbeli..:-)

keep on pumping
sentiasa kosong kan breast
jangan ingat breast lembik semacam takde susu..actually ada, cuma ransangan dari baby kene kerap.
if pam sebelah n sebelah pam lagibyk susu kuar tau..nak2 lagi waktu subuh..baby pon masa tu takde nyusu byk sangat..sekadar hilagn haus..bila dahkenyang..dia akan tarik sendiri..n balance lehkita pam lagi then simpan or wat bekal ke pengasuh..

jgn putus asa k..sy pon pernah alami zaman merudum..hanya tuhan yg tahu keadaan sy. tapi, alhamdulillah berkat usaha tawakal, Allah sentiasa ada utk membantu..:-)

go BF!

if ade ape2 nak tanye..leh la email sy..mane tahu leh kongsi2 cerita..:-)

sori lari daritopik posting..ehehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kelakar la..pc sy kat ofis kuar suara perempuan..ahaha

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

actually tu mmg akan kuar suara
cuba tukar coding dia kepada i hate u

then save
dia akan kuar i hate u
hehehe

**sHiKinn** said...

nieda- boleh ajer nak copy paste..ehee..

**sHiKinn** said...

mrs. fiza- buat la..kelakar tau..