Wednesday, May 19, 2010

Setelah Sekian Lama..

setelah sekian lama i tak bergambar..akhirnya bergambar juga..tu pun atas dasar ajakan puan Lynna..saper tak kenal Puan Lynna..famous blogger, cantik lg cun..br lepas bersalin tp body..huh menten jer..

ok layan pic dulu




ibu mengandung bersama pompuan cantik!!





Yg paling kanan ialah che dah..my ofismate..

sy dan Pn Lynna ni sbnarnya satu company..lain2 department ajer..kte owg slalu juga kuar meronda bersama, tp lately kami agak jarang keluar sb keadaan ibu mengandung yg sentiasa mau tido di waktu rehat..hahaha..

time ni dh 35 weeks..mengikut doc, baby belum engaged lagi..tp kena sentiasa standby...mana la tahu kot2 baby nk kuar awal kan..lagi cepat kuar lagi bagus..Haikal dah tak sabar nk dapat adik..lg pun kalo lama2 takut baby besar..takut sgt tak dpt deliver normal..apa pun setakat ini doc kata baby ok ajer..:>

2 comments:

mamalieyna said...

waah ibu mengandung pun sama anggun ni..hehe..

**sHiKinn** said...

ibu mengandung hanya menumpang keanggunan puan lyna saja..ehee