Sunday, February 24, 2013

pindah..

minggu ni dah start angkut barang2 ke rumah baru...heh..baranglah sgt...padahal takde barang pun. semua beli baru..takkan la i nak angkut semua perabot yg ada kat umah mak kan..kejam namanya..so nak tak nak kena keluarkan bajet utk beli yang baru..peti,tv,mesin basuh, peralatan elektrik..perabot...huh..menjerit kejap..duit keluar macam air paip..

masa ni jugak tidur macam tak lena..ye la excited nak naik rumah baru..tgh mandi pun pikir..tgh bawa kete pun pikir..mana nak hias ikut tema sendiri..tema suami..aduhai..last2 bercampur aduk..tema ntah apa2 dah..huhu. tapi excited pun yer...letih pun yer...bnyak benda nak kena cuci ..memang dah hire cleaner tapi aduhai...last2 kena buat sendiri...basuh macam tak basuh jer umah..
tambah2 suami pula tak balik minggu ni..aduhai...bertambah la letih....
tapi...dont wori bang..tugas u tetap ada ..hehe..

i dah buat tugas siap2 dah utk laling i..nanti dia balik senang..kalau tak bagi list nih jawabnya asyik mengadap laptop 24 jam..hehe..kejam tak,kejam tak??muahaha..

4 comments:

mamalieyna said...

Waaah syok tu masuk rumah baru..excited :-)

Walaupun penat..tapi seronok!

Hahaha..dah siap list ye, bgus2x.. :-)

Liza said...

Tak kejam lah. Itu namanya toleransi. Haha. apa yg penting? KERJASAMA!

Sya Kiffli said...

selamat mendeco yer shikin....share la umah baru...nak tengok...mesti cantik...:)

Nieyxzha Hassan said...

Wah! Seronok ekin ada rumah sendiri..doa aku etek..aku pon nak ada rumah sendiri..;)