Sunday, December 16, 2012

kesayangan

wajah -wajah kesayangan hamba..heee

sebenarnya nak update pasal abang long tp gambar dia takde plak dalam fon nih..yg ada pun dalam instagrm jer..so upload yg mana ada jer.
ramai yang tanya abang long..ada yg email, ada yang sms. paling terharu ada yg kongsi pengalaman anak sakit. terima kasih semua..tak sangka wp blog biasa2 shj tp ada juga follower yg mmg betul2 follow me and family. tq...

ok abang long Alhamdulillah dah ok..dah sihat.syukur sangat. dah sebulan dia berjalan dan sekarang dah berlari..tp masih dalam kawalan sb nya dia berjalan masih tak sebaik dulu..maklumlah dah 6 bulan tak berjalan..dan dia kurus sgt..so mcm ximbang lagi ..sekolah??erm buat masa ni biar dulu..mungkin dia akan start sekolah darjah 1 nanti..bagi dia masa utk sihat sepenuhnya. sekarang ni pun dia masih berpampers..
bukan apa, sy tak nak abang long ulang alik ke toilet..pernah sekali dia terjatuh sb licin dalam toilet..huh..perasaan hanya Allah shj tahu masa tu..sb sy takut..takut abang long sakit spt dulu...tapi syukur takde apa-apa..dan skrg dia berpampers..biarlah orang nak kata apa pun...

Hanya Allah shj tau perasaan sy masa mula2 abang long sakit..memang dugaan betul hingga suami terpaksa cuti tanpa gaji...tp Alhamdulillah semua tu ada hikmah..hikmah disebalik dugaan.Doa kan yang terbaik untuk abang long ye kwn2 semua...

ok tak mau sedih2...sy nak yg hepi2 ajer skrg ni..doakan kebahagiaan kami sekeluarga:-)

3 comments:

Sya Kiffli said...

semoga abg long dan anak2 shikin sihat walaufiat sokmo di samping hubby tersayang...

Nieyxzha Hassan said...

Semoga abang long sihat seperti dulu..amin

mamalieyna said...

Alhamdulillah..harap makin hari makin ok kaki abang long..Amin..

*tak tergambar k.eina kalau d tmpt shikin..huu~ apapun ada hikmah di sebaliknya kan..

Tcare~