Thursday, November 29, 2012

Lotion Kurus Fellina Inchloss

Salam semua,

korang...tau tak produk fellina inchloss ni??sape yg suka duk layan fb sure tau kan..lotion ni tgh meletup kat pasaran skrg, sy sendiri pun tertanya2 apa ke best sgt lotion ni eh?sampai tak menang tangan penjual...so bila dah beli dan rasa sendiri..fuyooo...lotion yg boleh buat kita kurus..bau sgt wangi..dan sang soft bila pakai..patutlah ramai sgt yg menggemarinya...and now fellina sendiri dah pun jd jutawan kauuu.....

Alang-alang beli ..aku beli banyak teruss..boleh jual juga. hehe...so if korang berminat boleh juga contact saya yer...rm75 satu botol free postage.Tahan untuk 2 bulan.

keistimewaan lotion ni ialah:

1)Lotion ni sangat wangi (bau seperti minyak wangi) dan xterlalu panas,dia dingin dan mesra pengguna.
2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda(pastikan ukur sebelum guna ya)
3)Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik..sangat sesuai untuk wanita dlm pantang yg ingin kuruskan badan selepas bersalin.
4)Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon beli cuba..yang terbaru inchloss juga boleh di sapu di muka dan urut mengikut lawan jam untuk dapatkan dagu runcing:-)..pasti puas hati!
5) Yang pasti dengan inchloss pengeluar dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang... Semoga lebih dirahmati..(Jd jangan langkah ya)




fouder of fellina..fellina umur 25 tahun dah bergelar jutawan...hanya dengan menjual lotion shj...

macam biasa jika berminat boleh contact sy: 0145160411 atau boleh whatsuppp....

2 comments:

Noor Suraya said...

iyaka dh dibaca ayat quran??dah tu??masa post nanti mcmana pulak????sy dah order dah kt kwn sy..tak sabaqnya nak guna...-mai dr segmen Maera-

Nieyxzha Hassan said...

Alaaa...cam tau-tau jr org nak kurus...nanti nak order..tapi tunggu lotion mustajab habis dulu..baru ni bolot 3 botol terus...nak kurus nye pasai