Sunday, April 8, 2012

my sweet sour:=)

ini gegurl ok..bkn boboi..heee...sblm ada yg tnya aku jawab dulu:=)

Aku pun tak tahu apa motif my laling beli baju nih utk gegurl..beli baju tebal ..lg tebal dari sweater nih..alih2 sangkut dalam almari jer. Ye la..skrg kan musim panas..kalau pakai baju cam gini keluar, of course org kata mak pak dia ni tak siuman..haha.buat malu kaum jer.

Abang long siap tanya en laling lagi.
'papa, papa beli nih nok gi main salji ko?nk kepal salji bulat2 pastu lambung-lambung ngn adik...?'
pandai ok abang long, tak sangka dia tahu baju mcm ni boleh dipakai waktu sejuk dan sgt sesuai utk main2 salji...inilah dia kebaikan pengaruh tv. huhu..

nak tahu papa cakap apa?
' papa beli sb nak bawa abang long dan adik g jepun la..buat persediaan awal..nnti kita nak g oversea kan..'

ok darling. noted
abang long..thn depan kita tuntut janji manis papa itu..jom mengira dgn mama sekarang!!! jangan janji tinggal janji sudahhhh....huhu.

3 comments:

Ena said...

hehe..


comel!


tuntut! jgn tak tuntut!!

mamalieyna said...

hehehe...mcm boboi la sbb ada abang..hehe~ comel!

bijak si abang long kan..^_^

Fieza79 said...

cute baju tuu...pakai buat jalan2 kat cameron atau genting pun ok ape..hehee...