Monday, April 30, 2012

cuti lagi...;=)

minggu ni cuti panjang lagi..tp rasanya tak kemana kot. berehat dirumah disamping anak-anak dan suami sje..perut dah besar dan makin tak larat nak berjalan...tak sabar nak cuti panjangggg...:=)

33 minggu...lagi 7,8 minggu nak bersalin...dan cuti bersalin..yeeehuwww..

masa tak cuti beria nak cuti kan?tp bila dah berpantang..adoi..boring sgt kan..rasa nak cepat2 masuk keje..tp sejak akhir2 ni bukan xde mood bekerja tapi rasa malas nk mengadap makhluk2 Allah yang suka amik tahu hal orang..selalu tak puas hati apa yg kita dapat...paling tak tahan..makhluk Allah yg suka buat fitnah..sebar berita yg menyakitkan hati bila mendengar:=) 
perangai mengalahkan pompuan...erm..ingatkan air yg tenang takde buaya..ni bapak segala buaya ada..!
manusia talam dua muka..bermuka-muka...

pssttt...sabar yer mama...jgn amik peduli kata2 orang, yg penting family kite hepi yer mama....kek ena syg mama...

4 comments:

mama_irdina said...

sabar ye kin....manusia dengki normal la tu..tu maknanye kin dah maju,sbb tu ade org dibelakang mengata...kn???

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

time pregnen ni la macam-macam dugaan datang..mulut orang tak bley nak tutup..tapi tu sume jadi pengajaran supaya kte berhati-hati di mase akan datang.. ~aku pon jadi mangsa mulut orang gop skang ni..malas nak layan kerenah macam budak tadika! abis dijaja citer aku,satu tempat kije dah tau even mokcik cleaner..

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

eheheh comel je kak ena sengih camtu..

sabar ikin..dugaan tu yg matangkan kita..:-)

IDAZS said...

comeynya ibu mengandung.

banyakkan bersabar ya, biarlah orng nak fitnah apapepun, yang penting kita tahu apa yang kita buat.