Tuesday, September 27, 2011

Testimoni mak saya pula guna sf beauty- minggu ke 2

Testimoni sendiri sudah, testimoni adik pun sudah...sekarang nak bagi testimoni ma saya pulak. bkn apa, ada sesetengah customer masih tak percaya dengan keberkesanan guna sf beauty..skrg saya nak bagi testimoni by week ..senang customer tgk perubahan.. dan boleh membuat pilihan samada mahu mencuba atau tidak..tp ia bkn la semua yang guna mndapat keberkesanan 100%. Ia bergantung pada jenis kulit juga.

Ma sy mempunyai masalah yg sama spt sy iaitu kulit kusam dan berjeragat.  Sy minta dia guna Sf ni..dan Alhamdulillah bnyak perubahan dari hari ke sehari. sekarang ma baru guna 2 minggu ..sy akan update wajah ma minggu ke 3 dan dan seterusnya nanti.

 gambar ma sebelum menggunakan sf..maaf mata ma sedikit berair kerana masa ni ma ta pakai spek.


minggu ke 2 menggunakan sf..ini wajah ma tanpa secalit bedak pun yer..untuk pengetahuan semua, ma saya ni jarang berbedak..kalau pakai pun bedak debu jer..(sila klik pada gambar untuk lihat lebih jelas)..

so..macam mana??jeragat dah mula hilangkan?kulit dah makin cerah.. so kpd yg berminat boleh terus sms sy ataupun jenguk kat blogshop sy kat sidebar tuh
ok..


9 comments:

Fieza79 said...

amboi berbisnes sakan nampak..tp real la...nampak perubahan tu...

dakcik said...

TQ ..salam kenal jugak..=)

Sinar Raudah said...

Nampak perubahan yang ketara...

mamashikin said...

kak fieza- hahaa..baru nak belajar bisnes..tp sf ni mmg menjadi..bkn stkt bisnes shj, nk tlg kwn2 yg ada masalah kulit kusam dan jeragat..

dinor's family said...

salam kenal...nmpk prubahan positif...

ayu.suhada said...

kak..bestnyaa..awet muda la pahni ma akk..^_^ sure abah akk makin syg nih..hehe.kak,syu lame xbca entry akk tau..syu egt akk lme xupdate..bile syu bka blog xnmpak pun entry akk..upenya bnyak akk update..=) bru nak bca ni..hehe..syu thu pun sbb bka myshop 2u td..nk amik num tel kak yah..cz nk bg cstomer yg duk kmaman..sng amik brg=)

Ena said...

rasanya ada tinggalkan komen semalam.. tp tak de la pulak appear kat sini..

tak pe la.. tanya lg sekali..

memg nampak perubahan ketara tp kenapa kat aea tu je ek? ke memg pakai kat area tu saja yg buatkan tone nya tak sama?

mamashikin said...

ohh ok..syu, nti customer kmaman amik ngn kak yah...

hehhe..akak paksa mak akak pakai..tak sangka serasi plak ngn kulit muka dia..hehee

chamadii said...

This is excellent post for everybody. This post has very informative matter. It’s a fantastic, very impressive post. I like so much and I want spend a long time for this.