Sunday, November 7, 2010

Besday party part 2

kalo ada part 1,haruslah ada part 2 kan?dan akan ada part 3,part 4,part 5 dan part 120.ehee..itu bkn entry blog tp itu sinetron Alisa kalo entry blog,sy yakin anda semua akan muntah hijau.Eh bila ya sinetron ALISA tu nk habis?dari sy mengandung sampai la sekarang.. nk mngandung lagi sinetron itu belum habis lagi.

sebenarnya(eh mesti ada sebenar kan..boleh kah kalo sy kata tidak benarnya..ehee) malas nk upload gambar lebih kurang sama tp alang-alang dah buat part 1 kn,kena la buat part 2.dan takkan ada part 3.ok ok sy janji tak kan ada.




hehe..ni tok penghulu yg sporting.siap pakai baju umno lg untuk memenuhi syarat tema.takpe,takpe.sy tak marah..sila la pakai lagi..tp kt persidangan UMNO la..

oh ini posing selepas mesyuarat tangga..yg belakang itu adalah jiran sy yg sgt baik hati.ya sgt baik hati sb selalu hantar makanan kt umah kita orang.pastu makananya sentiasa sedap.Yg depan itu jiran tidak baik hati sb dia tidak hantar makanan.ehee..gurau ajer.jiran saya semuanya baik2..


ini adalah mak sedara kesayangan.sy sayang sb dia yg sponsor kek coklat yg moist gila..yg sedap gila..yg besar gila.nasib baik i tak gila sb makan kek coklat bercirikan giler..ehee.


adakah ini bakal paksu??oh tidak..ini adalah kawan nazra.boleh gitu??
rasanya cukup setakat inilah entry yang tak berfaedah ni..nanti sambung cerita lain.

8 comments:

mamalieyna said...

yuhuuu...dpt gak terjah! ghupenya kt opis je blog ni tak bleh bukak..huhu..

sorilah shikin, tak dpt terjah blog ni selalu, sbb tak tau la apa problem kalau kt opis, blog ni tak bleh bukak..ni kt umah bleh plak..huhu..

ooooh..best nye dikelilingi jiran yg baik hati..hhe..comei lah baju sedondon! ^_^..suka3x..

**sHiKinn** said...

oo masih takleh bukak blog saya eh..ada juga kwn yg komplen takleh bukak blog.sy sendiri pun tak tau kenapa jd begitu..
anyway,thanks sudi singgah blog sy kak iena..

[-suziey-] said...

hahhah klu dh nama sinetron..mmg makan tahun baru abis..ekkek:p

waaa bestnye food...skang ni bila ade besday party msti tuan umah pakai tshirt camtu..cute..hehe

**sHiKinn** said...

Kak suziey,dah jd trend kot..pakai sedondon..ehee

mRs FaR_eAsT said...

blog walking...jom exchange link

shi3la said...

wahhhh meriahnyer besday boy punyer party..siap ader baju tema lagik hahhh,sedondon giteww..kelasss...



salam kenal dari sayer yerk..Hepy Belated besday untuk anaknyer..!!

**sHiKinn** said...

mrs far east-thanks singgah..

**sHiKinn** said...

shila-salam kenal juga.nnti sy dtg melawat blog kamu