Tuesday, November 2, 2010

besday party abang long PART 1

Dah lama tak update blog sb hujan tak berhenti2 di Kota Bharu.Apa kaitan ngn hujan pula??sb nya kalo hujan sy akan jadi malas.malas nak buka pc,bila malas nak buka pc,sy tak akan buka blog,bila tak buka blog sy tak upload gambar.bila tak upload gambar blog sy tak update.bila sy tak update blog,sy jd macam ni la.ntah apa aku taip nih..

tp time hujan ada juga rajin.saya rajin tido.bila saya tido saya rajin lapar.bila lapar saya rajin makan.bila dah makan sy rasa sy rajin lagi..saya rajin tido..eh eh apa aku taip nih??
ok dah.sbnarnya nk story pasal birthday party abang long nih..hari sabtu lepas sy anjurkan besday party abang long yg ke 3 tahun dan kali ke dua sambut dalam tahun ni..hehehe.sbnarnya nk organize besday party mama,tp malu...sy letak nama abang long..jadila besday party abang long..ehee..

memandangkan mlm sabtu final piala malaysia..so kami memilih tema merah..sbg tanda menyokong pasukan kami RED WARRIORS..ok lets pic story everything okeh!!

aktiviti bakar sate sebelum majlis bermula..semua 700 batang sate yg berjaya dibakar dan dihabiskan..


the food..laksa,mee hun,triffle,puding,sandwich dan banyak lagi dan lagi

the banner..cantik tak??
href="http://2.bp.blogspot.com/_H8WFJAGR4oU/TM-IodznuhI/AAAAAAAAAt4/D8mrWt7F1bg/s1600/PA300031.JPG">

kawan2 abang long dah sampai dengan masing2 berbaju merah..

birthday boy..abang long sayang!

gambar yg agak gelap..hehehe..posing selepas majlis..

mama dan papa mau bergambar sama


makcik pun sporting tau pakai baju merah..gomo klate gomo!



itu ajer utk kali ini..akan ada sambungan part 2.,tunggu.............

7 comments:

Fieza79 said...

meriah nya beday party siap ada tema lg...makanan byk nya..da sate lg..haishh sedap ni..nape tk jemput kfieza sb kfieza ni kuat makan...hehe

**sHiKinn** said...

ehee..kalo kfieza duk klantan..semestinya di jemput..ehee..

MAMASYAZA said...

tertarik ngan tshirt merah ada nama tu, cute sgt, ceria

**sHiKinn** said...

ehee..tshirt last minute..

lydzar said...

meriahnya party dan satay tuu..happy bday abg long :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wowwwwwww
meriahnyee
siap ade baju sedondon....brapa rege baju tu? cam berminat je nak tempah ni..siap ada nama lagi

makanan pon besss
sy sukaaa
woweee satey!
bak seketui

hepi belated besday to ur boy!

**sHiKinn** said...

oh baju tu murah ajer..kain sgt la berkualiti..sy tempah 7 pasang skali ngn baby semuanya rm170 termasuk pos..sgt berpuas hati..tp harga mengikut design la..