Tuesday, May 25, 2010

Rindunyer...



Cuba teka mana satu saya??hahaha..yg plg kecik..plg comot..plg selekeh itu adalah saya!!gila kurus time nih..32 kg ok!!
gmbar ni mse kteowg blaja kt ukm dlu..rasa rindu pula pd kwn2 lama..
masa ni rasanya i dh jd tunang org dah..gila gatal nk kawin..org lain sibuk amik shortcourse aku sibuk buat preparation utk bertunang..hasilnya org lain sibuk lambung topi konvo aku pulak sibuk nk amik exam sb tak smpat nk abiskn 3 thn..
sadis..
tp time nih cinta adalah segalanya!!
sy failed satu paper ok..dn satu paper lg dpt D++ sb tak amik midsem..hahaha padam muka..betapa sadisnya aku..tak amik midsem sb tak g kelas..tak g kelas sb i g dating..i g dating sb en tunang balik malaysia sekali setahun jer so time ni kteowg slalu habiskan mase bersame..sampai midsem aku tak amik..hahaha..harapnya Haikal jgn la ikut perangai mama yer!!ikut papa takper...

dn yg plg aku heran tuh..dlm aku fail satu paper..en tunang aku(skrg en hubby) bleh dpt Anugerah Pelajar Terbaik luar negara( Shibaura Institute,Jepun)...mmg padan ok..sorang pandai giler..sorang..erm..tak yah sebut la..

Majoriti kwn2 sy kt dlm gambar tu dh kawin..tp yg plg awal dpt gelaran isteri pun sy juga!! sy grad bln 8 2006, kawin pun bulan 8 2006..skrg yg plg ramai anak pun sy juga!!adeh..org lain sibuk nk carik kerja aku sibuk nk carik mak andam yg bagus..

Apapun sy sgt rindu pd kwn2 lama sy...terutamanya yg kat bwh ni..



Cikgu yani...i miss u so much..hahaha ingat lg mse kte borak pasal mse depan kte..nama anak2..hahaha gila kelakar kn..tp mmg jd kenyataan..heee...

3 comments:

nieYxzHa - hazLan said...

yani dh jd cikgu ker? huhu..kat aku tok se windu ker? hikhik :p

**sHiKinn** said...

mu pun aku rindu juga..bkn ke mu temankan aku dating ngn shimi for the first time..eheee..upload la gambo weh..nk tgk peyut..eheee..

nieYxzHa - hazLan said...

hahaha..tunggguuuuu :p