Saturday, October 31, 2009

suka dan duka!!

lama rasa tak update blog..hampir 2mgu rasanya, hari ni ase cam rajin jer nk update..sb alahan kureng sket hari ni..kalo tak ptg2 gini mesti mcm kain buruk..dok terjelepok jer atas sofa smbil tutup mulut mnahan muntah...
cerita pasal alahan..alhamdulillah...InsyaAllah kalo takde pape haikal akan dpt adik tak lama lg..
yes..i m preggy again...
heehee..happy pun ada..takut pun ada...takut nk menempuh saat2 first trimester..
thanks juga pd kwn2 yg wish besday hr tu..thru sms, facebook...
sy agak kepenatan dan terkejut hingga tak dpt nk reply sume sms..sb on that day juga sy check..dn alhamdullilah..positif!!Kiranya ada khabar gembira sempena my besday..



utk besday thn ni..takde kejutan dr my hubby..sok2 sok sedih..takpe..at least dia bg kek ni..sb katanya sy dh dpt hadiah best time anivesary hr tu..dan anggap our 2nd baby tu hadiah besday..hehee..
sy juga happy sb haikal dh pandai mengaji dan smbahyang..wp dia tak tau apa sbnrnya..at least dia dh pndai mengikut dn dah jd rutin harian dia...
lpas maghrib, sembahyang dan mengaji..




ni tgh smbhyang maghrib..3 rakaat jer syg oi..



tetiba haikal sengih kat mama yg sedang amik gmbar..kelakar gila time ni..



lepas smbhyang..mengaji plak..

1 comment:

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

wah congrats .. comei tgk dia solat tue .. siap ngaji lg bagusnyer