Sunday, July 26, 2015

di sebalik tabir, TATI SKINCARE

Hari ni mood berblog ada, kebetulan kerja -kerja kat ofis pun semua dah settle..daripada mengantuk tersengguk2 baik aku menulis kan...
korang pernah dengar tati skincare?? produk baru tapi sgt mendapat sambutan...sb apa?sb menjadi..majoriti yang guna semua menjadi...Alhamdulillah....so bermula lah rutin packing produk..sgt sibuk...huhu teringat zaman sy handle sf beauty dulu, mcm ni la rupanya....setiap malam bz...skrg tati pula, produk share dgn kawan juga ni., so bila produk sndiri kena fokus la sket kan...Insyallah kami berempat akan naikkan nama tati skincare ni...tunggu la....hehe .....produk lain?? produk lain seperti biasa....masih ada lebih 200 produk kat myshop2u

aku kerah ma ngn abah skali...sb permintaan luar biasa, so nak tunggu kilang packing dlm kotak memang lambat...so, aku dgn tak sabarnya suh ma abah aku packing skali...

dengan anak anak skali kerah tenaga...tapi diaorang memang rajin kalau bab bab susun menyusun ..bab selerak pun rajin ..hehe


haa kau..siap jugak akhirnya dan ready utk pos hari ni..tapi aduhai baru settle nak pos yang ni..tapi masuk order yang lain pulak...huhu....apapun syukur Alhamdulillah..rezeki ...

siapa yang masih ragu ragu nak cuba boleh la cuba sb testimoni semua gempak2...nanti sy buat 1 post khas untuk tati skincare.....
0145160411

3 comments:

tiga lalat said...

masyuk tu makk ;p

a z i d a h . s said...

sekotak berape?

Unknown said...

Siapa name founder tati ne @ name org y buat tati pada asal nyer sbb try search xdpt